Ik ben uiterst tevreden over de diensten van Dakwerken Schuermans en Smart Green Energy bij het plaatsen van ons nieuwe dak en de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij. Aangezien het nieuwe dak onze eerste prioriteit was, heeft onze dakwerker ons in contact gebracht met Smart Green Energy voor de zonnepanelen, en ik kan met zekerheid zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt qua leveranciers.

Het persoonlijke contact met Daniël van Smart Green Energy was een geweldige ervaring. Hij heeft al zijn beloftes waargemaakt en alle afspraken werden stipt nagekomen, precies zoals afgesproken. Wat mij vooral aansprak, was dat de verstrekte informatie altijd accuraat was, en Daniël was buitengewoon punctueel in zijn afspraken.

Daarnaast heeft Daniël ons ook geholpen bij het aanvragen van premies en was hij altijd bereikbaar voor vragen. Het is geruststellend om te weten dat je hem altijd kunt bellen, en hij is bereid om te helpen. We hebben zelfs enkele vrienden en familieleden naar hem doorverwezen, en zij zijn allemaal zonder zorgen geholpen – hij is echt een aanrader.

Nu denken we vaak: dit hadden we veel eerder moeten doen. De zonnepanelen brengen daadwerkelijk op, en de werking met de thuisbatterij is perfect. De berekeningen kloppen precies zoals beloofd, en er is altijd ruimte om extra panelen of batterijen toe te voegen, wat ons helpt om zuiniger met energie om te gaan. Bovendien hebben we geld teruggekregen bij de afrekening, waardoor de investering nog aantrekkelijker werd.

Daniël heeft zelfs speciaal de moeite genomen om ’s avonds langs te komen om premies aan te vragen, wat echt getuigt van zijn toewijding aan zijn klanten. Bovendien heeft hij gezorgd voor een snelle elektriciteitskeuring die volledig in orde was, dankzij zijn waardevolle connecties. Hierdoor kwamen we in aanmerking voor een hogere premie.

Wat ik ook zeer waardeerde, was Daniëls vriendelijkheid, rustige benadering en geduld. Hij is altijd bereikbaar, en als je hem belt, zal hij ook altijd terugbellen. Kortom, zowel Dakwerken Schuermans als Smart Green Energy bieden een service die je met een gerust hart kunt vertrouwen.