Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij Smart Green Energy. Toen ik op zoek was naar een geschikte leverancier om mijn bestaande zonnepaneleninstallatie uit te breiden, begon ik mijn zoektocht op internet. Ik kreeg talloze verkopers over de vloer, maar helaas was de kwaliteit van hun advies ondermaats. Het was overduidelijk dat hun prioriteit de verkoop was, niet de kwaliteit van de dienstverlening.

In de loop der jaren ben ik steeds meer de waarde van service en kwaliteit gaan inzien. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een leverancier die beter bij mijn behoeften paste. Dit bracht me bij Smart Green Energy, een lokaal bedrijf. Vanaf het allereerste contact met de zaakvoerder was het meteen duidelijk dat ik op het juiste spoor zat. De persoonlijke benadering, inclusief een huisbezoek om naar mijn wensen te luisteren, was een groot pluspunt.

Daniël’s advies was precies afgestemd op onze behoeften, helder en accuraat. De installatie verliep soepel, en alle afspraken werden punctueel nagekomen. Daniël is een kalme en betrouwbare professional, die bovendien uitblinkt in het maken van rendementsberekeningen.

Ik ben zeer tevreden met de uitbreiding van mijn installatie met extra zonnepanelen, een thuisbatterij en een laadpaal voor mijn elektrische auto. Via de handige app kan ik alles eenvoudig volgen, en Daniël heeft me hier ook duidelijk over geïnformeerd. Alles functioneert optimaal, en als er toch nog vragen opduiken, is Daniël gemakkelijk telefonisch bereikbaar en biedt hij ook na de installatie uitstekende service. Kortom, ik ben uiterst tevreden met mijn keuze voor Smart Green Energy.