Ik kwam in aanraking met Smart Green Energy omdat mijn buren hen hadden ingeschakeld voor een project en zeer tevreden waren. Betrouwbaarheid is cruciaal bij zonnepanelen, en dat vertrouwen in hun advies was voor mij doorslaggevend.

Het contact met Daniël van Smart Green Energy verliep soepel, en hij is gemakkelijk benaderbaar. Hij was altijd bereikbaar en gaf snel antwoord op al mijn vragen.

De uitvoering van het project verliep zonder problemen, en de afgesproken deadlines werden altijd gehaald, zonder vertragingen of wijzigingen. Hoewel mijn zonnepanelen nog maar kort geleden zijn geïnstalleerd, ben ik er erg tevreden mee.

Wat betreft de opbrengst kan ik pas echt beoordelen wanneer ik mijn energierekening ontvang, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een goede investering is.

Als alleenstaande vrouw met een belangrijk oog voor mijn budget, was mijn keuze des te kritischer. Gelukkig heb ik voldoende informatie en een rustige uitleg gekregen, wat mijn vertrouwen in Smart Green Energy heeft versterkt.

Ik heb bewust gekozen voor een lokaal bedrijf in plaats van een online firma, omdat ik geloof dat lokale bedrijven efficiëntere communicatie en waardevol advies bieden. Bij Smart Green Energy had ik zelfs de mogelijkheid om met de eigenaar aan tafel te zitten, wat mijn vertrouwen nog verder versterkte.

Het belangrijkste is dat ik weet dat ik altijd bij hen terecht kan met vragen, zowel tijdens het proces als achteraf. Dit geeft me gemoedsrust en bevestigt mijn keuze voor Smart Green Energy.