Ik ben uitermate tevreden over de diensten van Daniel. Alles is vlot verlopen, van de elektriciteit van de zonnepanelen naar de omvormer tot het plaatsen van de installatie zelf. De prijs was zeer concurrerend; hoewel we andere offertes hadden aangevraagd, gunde ik het hem het meest vanwege zijn betrouwbaarheid en het feit dat hij uit Alken komt. Ook de elektricien, een partner van Daniel, was een sympathieke kerel die vlot en netjes werkt.

Ondanks dat het geen grote installatie betrof, is alles perfect verlopen. Voor mij is integriteit het allerbelangrijkste, en Daniel heeft dat zonder twijfel hoog in het vaandel. Zijn bereikbaarheid is uitstekend, zelfs na de installatie biedt hij nog service, en hij helpt zelfs bij het aanvragen van bonussen.

Ik heb Daniel leren kennen doordat ik anderen over Smart Green Energy en hun ervaringen hoorde spreken. Na een telefoontje aan Daniel volgde een huisbezoek, en het verschil tussen Daniel en andere aanbieders was meteen duidelijk: er was een klik. Betrouwbaarheid staat voor mij op nummer één, samen met integriteit. Dat heb ik gevonden in Smart Green Energy als leverancier.

De prijs-kwaliteitverhouding is trouwens ook zeer goed. De plaatsing verliep vlot en netjes, en ik waardeer het erg dat Daniel een kleine zelfstandige is uit de buurt.
Ik ben zeer tevreden over de opbrengst van de installatie en ook de batterij voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Smart Green Energy heeft een uitstekende service geleverd, en ik zou zijn diensten zonder aarzeling aan anderen aanbevelen.